Новата прахосмукачка на LG има станция за зареждане и автоматично почистване

По време на виртуалното изложение CES LG ще представи новата си вертикална безкабелна прахосмукачка – LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+. Моделът постига по-добри резултати при всички типове подове и настилки и разполага със стойка за станция за зареждане, която автоматично почиства контейнера за прах и зарежда уреда след употреба.

Когато CordZero ThinQ A9 Kompressor + се постави в стойката, съдържанието на контейнера за прах автоматично се засмуква в станцията за зареждане и се събира в прикрепена торбичка за прах. Когато процесът на почистване завърши, прахосмукачката продължава да се зарежда.

Станцията събира и и набор от шест аксесоара. Накрайниците 2-в-1 Combination Tool, Crevice Tool и Pet Nozzle могат да се съхраняват в многофункционалната стойка. Настройките могат да се регулират и чрез сензорен дисплей. Станцията за зареждане включва и превключвател за ръчно стартиране на режима за почистване на контейнера за прах.

LG CordZero ThinQ A9 Kompressor+ може да се превърне от прахосмукачка в моп и обратното, сменяйки приставките. Накрайникът Power Carpet премахва прахта от килимите чрез мощно засмукване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *