Plovdiv Game Jam 2021 – онлайн и в пет дни

Осмото поредно издание на Plovdiv Game Jam ще даде поле за изява на всички любители на игрите, които желаят да създадат свой прототип на игра. Част е от Global Game Jam, международно събитие, в което участниците, организирани по екипи, трябва да създадат начална работеща версия по определена тема.

Поради извънредната обстановка, Plovdiv Game Jam 2021 ще наруши традицията да бъде тридневно събитие и ще продължи цели пет дни – от 27 до 31 януари. За разлика от предходните издания, събитието ще протече изцяло онлайн, в Discord.

В петък и събота лектори, занимаващи се професионално с разработката на игри, ще споделят опита си с участниците по теми, включващи: concept art, character design, sound engineering, VR, board game design/prototyping и други. Ще е налична и възможност за директен контакт с представители на спонсорите от Programista.

Всички, които желаят да бъдат участници, могат да запазят своя безплатен билет през платформата на Evedo – https://tickets.evedo.co/events/conferences/plovdiv-game-jam-2021/343/. А излъчването ще е в twitch (https://www.twitch.tv/plovdivgamejam).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *