Производителят на памети BIWIN навлиза в Европа

Компанията BIWIN, която е производител на SSD и памети, разширява присъствието си в Европа. Компанията ще разпространява продукти със собствените си брандове BIWIN и BIWINTECH, но освен това те ще са и в някои модели с марката HP.

Европейската ценатрала на компанията е в Амстердам, като първоначално ще бъдат достъпни SSD и DRAM продукти насочени както към крайни, така и към бизнес потребители. Интересното е, че компанията е получила лиценз да използва марката HP, което означава, че продуктите ѝ отговарят на високите изисквания за качество.

Един от новите продукти е BIWIN PH001 AIC SSD, който е от висок клас и предназначен за центрове за данни и компютри с висока производителност. Капацитетите са до 32TB и се използва интерфейс PCIe Gen 4×4 с NVMe 1.4 протокол.

Моделът има 16 NAND канала и е оптимизиран за ниска латентност със скорости на четене и запис до съответно 7GB/s и 6.1 GB/s с до 1.5 милиона IOPS. Продуктите на компанията се използват в смартфони, таблети, лаптопи, смарт телевизори и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *