ДНК тестовете са по-достъпни благодарение на Nebula Genomics

Технологичният напредък влияе положително в редица сектори от ежедневието ни, включително и здравеопазването. Интересен пример за това са ДНК тестовете, които бяха доста скъпи преди време, но това вече не е така.

Добър пример за това е решението на Nebula Genomics, които имат едно от най-изчерпателните тестови комплекти за ДНК на пазара. Те извършват цялостно геномно секвениране, а по този начин се разкодира 100% от вашата ДНК. За сравнение други достъпни решения декодират едва .02% от ДНК.

Сред положителните черти на тази технология е откриването на генетични предразположения към заболявания, включително податливост на новия коронавирус. Стартовият комплект в случая е с цена 299 долара, но има опция за комплект за откриване на редки генетични мутации с цена 999 долара. Доставката е безплатна в целия свят.

Освен това има допълнителен абонамент за абонамент за месечни и годишни известия на базата на нови открития. При тях екипът на компанията подбира най-новите научни открития, които се отнасят до резултатите.

От Nebula Genomics позволяват на потребителите да управляват това кой има достъп до данните им и за какви цели се използват. За разлика от традиционните решения, които често продават информацията на фармацевтични компании и др. Освен това тестовете са анонимни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *