Кои са най-продаваните лаптопи в Пласико и защо

Споделете публикацията:

Пандемичната обстановка и необходимостта от работа и обучение онлайн, значително повишиха продажбите на нови евтини лаптопи в Пласико. Кои от тях са най-предпочитани и защо? Нека видим!

Кои лаптопи са най-предпочитаните в Пласико

Както вероятно знаете, днес има изключително голямо разнообразие от видове лаптопи и клиентите, спрямо нуждите си, трябва да направят своя избор. Достъпни към днешна дата са отделни модели, предназначени за различни дейности, което прави избора още по-лесен. В тази връзка, изключително предпочитани в Пласико се оказаха новите модели лаптопи за игри, за ученици, за бизнес и онлайн работа.

Лаптопи в Plasico
Лаптопи в Plasico

Отделните предпочитания в Пласико се свеждат и до различните големини на екраните, като по-малките (до 10”) са необходими при чести пътувания или необходимост от смяна на местоположението. Компактният размер на тези устройства ги прави леки и удобни за пренасяне от едно място на друго. За домашна употреба и необходимост от по-голям дисплей – например за гледане на филми и клипове, клиентите ни често се спират на 15” модели или по-големи.

Защо се повишиха продажбите на лаптопи

Настъпилата пандемична обстановка, “прибра” много хора по домовете им и наложи спешна необходимост от гъвкавост на фирмите и държавата, така че бързо да се реорганизират работните процеси, част от които да преминат в онлайн режим. Това с пълна сила започна да важи за студентите и учениците, които преминаха на онлайн обучение. В тази връзка, хората и отделните семейства, в домовете на които липсваха лаптопи, трябваше спешно да закупят устройства, така че родителите да продължат работата си, а учениците – обучението си.

Рязкото повишаване на търсенето обаче предизвика недостиг на складови наличности и необходимост от поръчка на нови, но с оглед на обстановката, дистрибуцията също значително се забави. Ние, от Пласико, обаче реагирахме бързо и се презапасихме с нужните устройства, така че да продължим да предлагаме актуалните модели нови евтини лаптопи за игри, за бизнеса, за работа и за обучение. В продуктовата ни гама ще откриете и допълнителни охладители, които ще осигурят по-доброто охлаждане на машината, така че тя да работи в нормален режим, дори и при по-висока стайна температура.

Защо да се доверите на онлайн магазин Пласико

  • Освен споменатите по-горе предимства, ние се отличаваме с:
  • Най-добри цени и отлично обслужване;
  • Висока компетенция от страна на целия екип;
  • Голямо разнообразие от продукти и аксесоари за тях;
  • Продължителна гаранция и скоростна обработка на поръчките;
  • Доставки из цялата страна и безплатна консултация;
  • С грижа за клиента, ние извършваме и следгаранционна консултация относно експлоатацията и поддръжката на техниката.

Ние в Пласико изповядваме мисия за дългосрочно партньорство с клиентите си и през последните 10 години го доказахме, с голям процент положителни отзиви за нашата компания, така че доверете ни се и Вие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.