Нов ъпдейт за Huawei Watch GT 2

Huawei започна разпространението у нас на софтуерно обновление за смарт часовника Watch GT 2. Актуализацията е с версия 1.0.11.20 и е с големина 24.11 мегабайта. С него от компанията добавят поддръжка за показване на повече видове данни на някои циферблати. Освен това се добавя 7-дневна прогноза за времето, отстранени са някои проблеми и е подобрена стабилността на системата. Обновлението най-вероятно се разпространява поетапно и може да мине известно време докато достигне и до вашето устройство.

Watch GT 2 Update

Ревю: Huawei Watch GT 2 – още по-добър!

Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран за носими устройства чипсет на компанията – Kirin A1. Чипсетът позволява по-ниска консумация на енергия и съответно по-дълга издръжливост на батерията. Watch GT 2 предоставя функции за проследяване на 15 спортa – от бягане и колоездене, до плуване, гребане, крос тренажор, планинско катерене и триатлон.

Освен това разполага с вградена памет, в която можете да заредите около 500 песни, и възможност за възпроизвеждане на звук директно към Bluetooth слушалки. Отчитат се още нивото на стрес и пулса, а освен това е налична система за проследяване качеството на съня. Часовникът има две версии – дамска (42mm диаметър) и мъжка (46mm), като втората позволява и Bluetooth обаждания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *