Режисьорската версия на Justice League с премиера на 18 март в HBO GO

Дългоочакваната за феновете режисьорска версия на Зак Снайдър на Лигата на справедливостта (Justice League) ще има едновременна премиера в Европа и Щатите в онлайн стрийминг платформите на HBO GO и HBO Max на 18 март, четвъртък. У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO на адрес https://hbogo.bg/lp/zacksnydersjusticeleague_direct

Оригиналната версия на филма дебютира през 2017, но след като Снайдер се оттегли по време на процеса по обработка заради смъртта на дъщеря си. Режисурата пое Джос Уедън, но заглавието не беше прието добре от критиците и не успя да постигне успех.

В последствие беше организирана кампания в социалните медии от фенове, които поискаха завършването на доста по-дългата версия на Снайдер. Зад това застанаха и част от звездите във филма, включително Гал Гадот, Хенри Кавил и Джейсън Момоа. Миналата година през май Снайдер обяви, че неговата версия ще Last May, Snyder announced that it would hit HBO Max in 2021.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *