Игра с награди от Huawei в AppGallery по случай Свети Валентин

В навечерието на международния празник на любовта Свети Валентин, от 1 до 14 февруари, всички собственици на Huawei устройство с регистрирано Huawei ID за територията на България, могат да спечелят интересни награди.

За да участват в играта, потребителите трябва да изтеглят 3 нови за тях приложения от AppGallery. Тя е активна до 14 февруари и всеки ден дава шанс за спечелване на един от 100-те ваучера на стойност 10 лева, предоставени от Foodpanda, един от 2000 ваучера на стойност 20 евро, предоставени от Tinder, един от 1500 Huawei купони за ресурси в AppGallery, или едно сърце от Huawei.

За целта се събират сърца – при събиране на 9 сърца потребителят може да заяви една от големите награди – Huawei P40 lite, а с 8 сърца – да кандидатсва за Huawei Sound. В кампанията ще бъдат раздадени общо 6 броя Huawei P40 lite и 10 броя Huawei Sound, на принципа първи заявил-първи получил.

Отправната точка за участие в кампанията е специалната й страница, към която ще бъдете насочени от push известия и банери в AppGallery. На нея ще видите списъка с участващи приложения, от които трябва да изтегляте нови за вас, за да продължите търсенето на награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *