Genesis HOLM 510 RGB е функционално гейминг бюро

Споделете публикацията:

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира HOLM 510 RGB – нов модел бюро за геймъри. Пространственият плот е оборудван с безжично зарядно устройство, USB хъб и дистанционно LED осветление. Това идва в комплект с практични държачи и основи.

Бюрото Genesis HOLM 510 RGB предлага обширно работно пространство с размери 160 x 75 см. Производителят се е фокусирал върху карбоново покритие. HOLM 510 RGB е оборудван с дистанционно управление и разнообразие от светлинни режими и ефекти.

Настолният плот Genesis HOLM 510 RGB има вградено безжично зарядно устройство, което не заема място на бюрото и позволява бързо зареждане на устройства като смартфони и други. Също така има вграден хъб с три USB 3.0 порт. Управлението на кабелите е опростено благодарение на канали и рафт под плота на масата с място за разклонител.

Genesis HOLM 510 RGB е окомплектован с държачи за слушалки и чаши, които могат да се монтират отпред или отстрани на бюрото. Има и два разглобяеми рафта за високоговорители и LED колони, които могат да бъдат монтирани навсякъде.

HOLM 510 RGB ще се предлага на цена около 600 лв. с включен ДДС от официалния дистрибутор PolyComp.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.