Супермен и Лоис в HBO GO от 24 февруари

Новият сериал на Warner Bros. Television, Супермен и Лоис, е с премиера на 24 февруари по HBO GO, а в ролите са Тайлър Хеклин и Елизабет – Битски Тулок. Те и преди са се появявали като тези емблематични герои в множество епизоди от телевизионната вселена на DC Comics, позната още като Arrowverse.

Супермен и Лоис сюжетът поема в различна посока с фокус върху двамата като родители. След години в борба срещу суперзлодеи, чудовища, опустошаващи Метрополис и извънземни нашественици, те се изправят лице в лице с едно от най-големите предизвикателства досега – справянето със стреса, отговорността и трудностите, които идват с това да си работещ родител в днешно време. Освен чисто битовите и човешки препятствия Кларк и Лоис са загрижени дали с порастването си синовете им Джонатан и Джордан няма да проявят криптонските сили на баща си.

Връщайки се в Смолвил, Кент Кларк и Лоис срещат отново първата любов на Кларк – Лана Ланг (Еманюел Крики от Антураж), която сега е кредитен служител, както и съпруга й пожарникар Кайл Кушинг (Ерик Валдес от Грейсленд).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *