Жената чудо 1984 от 11 май в HBO GO

Жената чудо 1984 ще е наличен в стрийминг платформата HBO GO на 11 май. 6 месеца след официалната си кинопремиера филмът на режисьора Пати Дженкинс с Гал Гадот ще може да се гледа лесно онлайн. От компанията са подготвили и специалната страница на филма в платформата.

В „Жената чудо 1984“ съдбата на света отново е застрашена и само главната героиня може да я спаси. В тази нова глава от историята на супергероинята откриваме Даяна Принс да живее тихо сред смъртните в лъскавото десетилетие на Щатите през 80-те – ера на излишък, движена от консуматорския стремеж да имаш всичко. Въпреки че е вече владее суперсилите си напълно, тя се старае да води нормален живот и да ги проявява тайно. Но сега, Даяна ще трябва да влезе директно в светлината на прожекторите и да събере цялата си мъдрост, сила и смелост, за да спаси човечеството от нови врагове – Макс Лорд и супер-злодейката Гепарда.

Във филма се завръща и Крис Пайн в ролята на Стив Тревър. Участват още Педро Паскал (Макс Лорд), Кристен Уиг (Гепарда), Робин Райт (Антиопа) и Кони Нилсен (Хиполита). Продуцети на фима са Чарлз Ровен, Дебора Снайдер, Зак Снайдер, Пати Дженкинс, Стивън Джоунс и самата Гал Гадот.

Пати Дженкинс е режисьор и съсценарист на филма, заедно с Джеф Джонс и Дейв Калахам, като работата им се базира на герои от вселената на DC и образа на Жената чудо, създаден от писателя Уилям Молтън Марстън. Оригиналният саундтрак на филма е дело на композитора носител на „Оскар”, „Златен глобус”, „Грами” и „Тони” – Ханс Цимер, който композира музика за над 150 филма като „Гладиатор“, „Генезис“, „Дюнкерк“, „Мъж от стомана“ и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *