Ето кога Huawei може да представи серията P50

С наближаването на премиерата на новата серия смартфони на Huawei P50 с интерес следим информацията, която се появява за нея. Сега благодарение на публикация в китайската социална мрежа weibo научаваме и кога може да е премиерата ѝ.

Ако данните се оправдаят, Huawei ще представи новите си смартфон попълнения на 17 април. Освен това източници сред доставчиците на компоненти споделят, че наличностите ще са ограничени.

Ревю: Huawei P40 Pro

Очаква се серията да включва три устройства, а именно Huawei P50, Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pro+. Базовият вариант ще използва чипсет Kirin 9000E, а останалите ще са с 9000, който дебютира с миналогодишния Mate 40 Pro.

Huawei P50 може да има 6.1-инчов екран, а P50 Pro и Pro+ ще са съответно с 6.6-инчов и 6.8-инчов панел. Международните версии на телефоните най-вероятно ще използват Android с EMUI 11.1, а китайските варианти ще са с HarmonyOS. Очаквано няма да има достъп до услугите и приложенията на Google. За сметка на това ще се разчита на Huawei Mobile Services и AppGallery.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *