Нови мултифункционални камери за онлайн срещи от Sandberg

Sandberg представи новата си гама уебкамери ConfCams, разработени за онлайн срещи. Става дума за четири устройства, които вече са достъпни и у нас. Някои от иновативните възможности на камерите са дистанционно управление на функциите за панорамиране, накланяне и мащабиране (т.нар. EPTZ), широкоъгълна оптика за обхващане на повече участници в срещата, опция за филтриране на фоновите шумове, както и за премахване на ехото.

Моделът Sandberg All-in-1 ConfCam 1080P HD обединява камера, микрофон и високоговорител в едно устройство. Подходящ е за видеоразговори и онлайн срещи в условията на работа от дома (home office) или в заседателната зала. Камерата се отличава с широкоъгълен 90° обектив, а микрофонът улавя гласовете на разстояние до три метра. Включени са и функционалности за премахване на акустичното ехо и намаляване на шума.

Sandberg ConfCam EPTZ 1080P HD Remote е камера и микрофон в едно устройство. Моделът поддържа функциите панорамиране, накланяне и мащабиране, които се управляват от дистанционно управление. Допълнително има широкоъгълен 105° обектив. Двата вградени микрофона осигуряват ясно улавяне и възпроизвеждане на гласовете на присъстващите.

Sandberg All-in-1 ConfCam 4K 4Mic представлява уебкамера, микрофон и тонколона в едно устройство. Тя разполага с 4К резолюция за ясен образ, както и широкоъгълен 90° обектив. Вграденият 4-канален микрофон осигурява улавяне и прецизното възпроизвеждане на гласовете.

Sandberg All-in-1 ConfCam 1080P Remote представлява уебкамера, микрофон и тонколона в едно устройство. Камерата поддържа функциите панорама, накланяне и мащабиране, които се регулират чрез включеното дистанционно управление. Тя разполага с широкоъгълен 105° обектив, вграден микрофон и 5W тонколона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *