Какво ново в HBO GO през април

И този месец стрийминг платформата HBO GO добавя интересно съдържание за абонатите си. От 15 април HBO GO ще са достъпни всички десет сезона на емблематичния комедиен сериал Приятели. Всички 236 епизода от поредицата са заснети на снимачна площадка под номер 24 на телевизионното студио на Warner Bros. в Бърбанк, Калифорния. Всички епизоди ще бъдат достъпни за избор с дублаж на български или български субтитри.

От днес е достъпна трилогията Черният рицар, която включва три филма от вселената за Батман – Батман в началото; Черният рицар; Черният рицар: Възраждане. Брус Уейн, по-известен като Батман, е твърдо решен да изкорени напълно престъпността от Готъм Сити. Спурегероят се изправя пред страховити противници, за да опази града от набезите на престъпниците.

От вчера потребителите на платформата пък имат достъп и до четвъртия сезона на сериала Фарго. Действието се развива през 50-те години в Канзас сити. Там две враждуващи банди – италианска и афроамериканска, преследват американската мечта. Успяват да постигнат трудно примирие, за да контролират една сива икономика, почиваща на експлоатация, наркотици и корупция.

В края на месеца (29.04) е премиерата и на четвъртия сезон на Историята на прислужницата по класическия едноименен роман на Маргарет Атууд. Той проследява живота в дистопичната тоталитарна държава Гилеад. В четвърти сезон Джун (Елизабет Мос) отвръща на потисническия ред в Гилеад, вече като изявен и яростен бунтовнически лидер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *