А1 дава до 10GВ и възможност за печалба на пари при плащане онлайн

От началото на април всяко плащане през регистриран профил в Моят А1 ще донесе бонус пакет до 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, както и възможност за участие в седмична томбола с награда от 1000 лева.

Бонус ще получи всеки клиент, който плати месечната си сметка. Възможните печалби са 100, 500, 1000, 2000, 3000, 5000 и 10 000 МВ на максимална скорост, валидни за 30 дни. Ако плащането е било извършено с Mastercard и данните на картата бъдат запазени за следващи плащания, клиентът автоматично участва и в седмичната томбола за 1000 лева, без значение от това каква награда е спечелил от завъртането на колелото.

Плащането може да се направи и без приложение, директно от портала Моят А1, като единственото условие е потребителят да има регистрация там. Независимо от избрания начин на плащане от потребителя, получаването на бонусите следва един и същ модел. След като приключи плащането, на екрана ще се визуализира „Колелото на късмета“ на А1. На всички сектори на колелото са предвидени бонуси, така че потребителите със сигурност няма да останат без награда.

Периодът, в който клиентите на телекома трябва да направят плащане, за да могат да участват в кампанията, е от 1 до 30 април. Веднъж седмично ще бъде организирана томбола с участниците, на която ще се определя носителят на паричната награда. Екипът на А1 ще се свързва с печелившите и ще им предоставя допълнителна информация за начина, по който могат да получат наградата си. Наградата ще бъде преведена на IBAN-сметка, посочена от клиента.

Освен настоящите клиенти на А1 в томболата за 1000 лева могат да се включат и нови такива, които тепърва подпишат нов договор за услуга към телекома. Условията са сумата, която са заплатили с Mastercard карта, да е в размер на минимум 10 лева и да запаметят картата си в приложението за последващо плащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *