Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i са налични в България

Huawei представи в България новите си изцяло безжични слушалки FreeBuds 4i. Моделът е с препоръчителна цена от 149 лева. FreeBuds 4i влизат на българския пазар първо в мрежата на Технополис, А1, Теленор, Зора и партньорите на Polycomp.

Те идват с кутия за зареждане с овална форма и се предлагат в керамично бяло (Ceramic White) и карбонов черен кристал (Carbon Crystal Black). За дизайна на самите слушалки са проведени хиляди серии от тестове за комфорт до достигане на оптималната форма. Тя се позиционира естествено в ушния канал.

При изключено шумопотискане слушалките предлагат 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или 6 часа и половина гласови разговори. Заедно с кутийката за зареждане, Huawei FreeBuds 4i могат да постигнат 22 часа музика или 14 часа разговори. При включена функция за шумопотискане, която е полезна добавка за ценовия клас, безжичните слушалки предлагат 7.5 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика и 5.5 часа разговори. Поддържа се и бързо зареждане, за 10 минути получавате заряд за още 4 часа музика.

FreeBuds 4i имат 10-милиметров динамичен говорител, а сред останалите им компоненти е композитна полимерна мембрана “PEEK+PU”. Структурата на слушалките дава потискане на шума на вятъра. Разпознава се обкръжаващия шум през микрофоните и се генерира обратна звукова вълна, която го редуцира. Алгоритъмът за активно шумопотискане таргетира типични сценарии като натоварен мол, шумен градски транспорт, гара, офис, или човешки гласове за постигане на ANC оптимизация.

Наличен е и режим Awareness, позволяващ да чуете какво се случва около вас, без да сваляте слушалките. За целта е необходимо да се притисне и задържи слушалката, с което автоматично се превключва между режимите. Има и технология за оформяне на звуковия сигнал за точното прихващане на гласа на потребителя.

Налично е още управление, базирано на докосвания – възпроизвеждане на музика, гласови обаждания и режими на шумопотискане. При сдвояване на екрана на смартфона се показва информацията за батерията. Huawei FreeBuds 4i, както и всички аудио продукти от серията FreeBuds, са съвместими с iOS и Android.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *