Huawei FreeBuds 4i получиха отличието Smart Green Medal

Слушалките Huawei FreeBuds 4i получават отличието Smart Green Medal от SGS, това означава, че те постигат водещо в индустрията ниво на грижа на опазване на околната среда, здравето и безопасността на потребителя. Експертите на SGS са следвали изискванията за Smart Green Medal и са изследвали задълбочено Huawei FreeBuds 4i в пет направления, включително безопасност на материалите, безопасност при слушане, безопасност при носене, радиационна безопасност и безопасност по отношение на батерията.

FreeBuds 4i използват PEEK+PU полимерна диафрагма, която е лека и гъвкава, за повече комфорт при носене. R&D експертите постоянно настройват размерите на силиконовите накрайници, за да са сигурни, че те се разполагат по най-естествен и неусетен начин в ухото. При FreeBuds 4i, Huawei е оптимизирала шумопотискането за най-разпространените потребителски сценарии и локации от ежедневието, като търговски центрове, автобуси, гари и офиси. Направено е допълнително калибриране за най-типичните шумове.

По отношение на радиационната безопасност, SAR стойността на HUAWEI FreeBuds 4i е с 40% по-ниска от международния SAR стандарт, приет за защита на здравето на потребителя. Животът на батерията на FreeBuds 4i също отговаря на най-високите стандарти за потребителска безопасност.

В България FreeBuds 4i вече се продават в Технополис, А1, Теленор, Зора и партньорите на Polycomp на препоръчителна крайноклиентска цена от 149 лева, а съвсем скоро се очакват и в Техномаркет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *