Xiaomi организира фотоконкурс – ShotByMi 2021

Xiaomi стартира фотографското предизвикателство ShotByMi за снимки и клипове заснети с телефони на компанията. Фотографската надпревара стартира за първи път през 2019 г., а през 2020 г. привлече над 81 000 участници от над 170 държави и региони.

Тази година Xiaomi насърчава повече Mi фенове да разкажат своите истории, като заснемат снимки и видеоклипове, обединени от основната тема на кампанията – „Вашата Визия, Вашата История“ („Your Vision, Your Story“).

Предизвикателството се състои в два самостоятелни тематични епизода, всеки от които е с продължителност от два месеца. Първият ще бъде съсредоточен около темата „Цветен живот“, където участниците могат да споделят кадри, които отразяват основната идея на слогана, без ограничения за жанра на творбата. Освен със снимки, можете да се включите в предизвикателството ShotByMi и с кратки видеоклипове.

Международно жури ще избере победителите от всеки епизод, а голямата награда е 5000 долара (под формата на creative fund). Освен това ще бъдат раздадени смартфони Mi 11 и Redmi Note 10. Всички победители от първия епизод ще бъдат обявени на 18 юни 2021г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *