Издръжливият Galaxy XCover 5 е наличен в България

Споделете публикацията:

Samsung стартира продажбите на издръжливия Galaxy XCover 5 в България. От днес той е наличен в търговската мрежа на цена от 549лв. Устройството е създадено за работа дори при екстремни условия. Смартфонът разполага с подобрена чувствителност при допир и използване с ръкавици, и се предлага с лесна за зареждане, сменяема батерия с цел продуктивност през целия ден.

Подобрената издръжливост на удари позволява на Galaxy XCover 5 да издържа на изпускания от височина до 1,5 метра. А сертификатът IP68 за прахо- и водоустойчивост означава, че може да бъде потопен в над метър вода за повече от 30 минути.

Galaxy XCover 5 е защитен от Samsung Knox, платформата на компанията за гарантиране на безопасността от високо ниво. Тя предлага цялостна защита, внедрена на всяко едно ниво на устройството, от процесора до приложенията. Функцията “push-to-talk” позволява на потребителите да поддържат връзка помежду си през целия ден с едно натискане на бутон. Потребителите могат също да конфигурират кои приложения да стартират чрез XCover Key – персонализирана функция.

Моделът е базиран на процесор Exynos 850 с 4GB RAM и до 64GB вътрешна памет. Основната камера е 16MP (F1.8), а селфи камерата е 5-мегапикселова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.