Технологиите на Huawei са в основата на новия електромобил SERES SF5

Днес по време на Международното автомобилно изложение в Шанхай, Huawei обяви, че китайската автомобилна компания SERES пуска на пазара новия елетрически автомобил с удължен пробег SERES SF5, който ще бъде наличен и във флагшип центровете на Huawei в Китай. Това е и първото партньорство на компанията от този тип.

Основните задръжки на потребителите по отношение на електрическите автомобили са свързани с времето за презареждане, и Huawei и SERES създават нова система за удължен пробег. Оборудвана с HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive, тя е не само оптималното решение за потребителското безпокойство от изчерпване на батерията, а и създава първокласно изживяване в купето. Новият SERES SF5 предлага гъвкавост с пробег от 180 km в изцяло електрически режим, посрещащ нуждите за градско шофиране, и пробег от над 1000 km в режим на удължен пробег за пътуващите на дълги разстояния. Новият SUV ускорява от 0 до 100 km/h за 4.68s. Високата производителност се поддържа и от лекото алуминиево шаси, double- wishbone предно и многоточково задно предаване.

HUAWEI HiCar решенията позволяват на потребителите да превключват между приложенията на мобилния си телефон и централната система на автомобила. Музиката от смартфона продължава в автомобила, когато влезете в него, а на ваше разположение е интерактивно гласово управление, позволяващо на шофьора да се посвети изцяло на шофирането. HUAWEI HiCar може да свърже колата и с други смарт устройства и пътниците в нея да включат климатичната система, смарт екран или друга система, намираща се в дома им.

SERES SF5 разполага и с V2V (vehicle-to-vehicle) режим на презареждане. Налице е още V2L (vehicle-to-load) захранване в помощ на къмпингуващите, благодарение на което те могат да ползват индукционни готварски уреди, музикални уредби и друго оборудване по време на спирка за барбекю.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *