Sony с лимитирана версия на слушалките WH-1000XM4 в Silent White

Споделете публикацията:

Sony представи новата лимитирана серия слушалки WH-1000XM4 Silent White. Хардуерно моделът е идентичен с популярните и висококачествени WH-1000XM4. Анонсът на лимитираната версия в бяло съвпада с отбелязването през май на 75-тата годишнина на компанията.

Ограничени количества от серията WH-1000XM4 Silent White ще бъдат разпространени в различни държави в Европа между май и август 2021 г.

WH-1000XM4 Silent White е с перлен завършек на покритието на слушалките, който създава илюзията за дълбочина. С допълнителен слой боя в сравнение със стандартните черни и сребристи версии, слушалките WH-1000XM4 Silent White са дори по-устойчиви на зацапване и запазват високото качество на белия си цвят. Освен това, всички аксесоари се предлагат в същия бял цвят.

Сред отличителните черти на слушалките е една от най-ефективните на пазара технология за активно шумопотискане. Това се постига благодарение на шумопотискащия процесор HD Noise Cancelling Processor QN1 с технологията Dual Noise Sensor, използваща нов алгоритъм и нова Bluetooth System on Chip технология, която се адаптира спрямо шума, музиката и акустичните характеристики в реално време.

С помощта на системата Edge-AI, DSEE Extreme възстановява по-прецизно всеки звук, загубен при цифровото компресиране. Функцията Multipoint Connection позволява свързването на слушалките към две Bluetooth устройства едновременно. Слушалките са също съвместими с NFC, предлагат до 30 часа живот на батерията и са оптимизирани за Google Assistant, както и Amazon Alexa.

Лимитираната серия WH-1000XM4 Silent White ще се предлага на цени от приблизително 860 лв. и ще бъде налична от средата на май 2021 г. до изчерпване на наличностите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.