Петият сезон на „Рик и Морти“ ще е достъпен ексклузивно по HBO GO

Споделете публикацията:

На 21 юни петия сезон на анимационната поредица за възрастни „Рик и Морти“, ексклузивно за Европа, става част от съдържанието на стрийминг платформата на Warner media – HBO GO. Предходните четири сезона, проследяващи Рик – гениален учен-социопат, който влачи своя плах внук Морти в безумно опасни приключения из Вселената, ще са достъпни от същия ден в платформата.

Предпремиерният 20 юни е обявен официално за „Денят на Рик и Морти“ и феновете на сериала ще могат да получат достъп до тематично съдържание. Емблематичната поредица, която води началото си от 2013-та година е създадена от Дан Хармън, американски писател, продуцент, актьор, рапър и комик и Джъстин Ройланд, който е аниматор, писател и продуцент. Дан и Джъстин са и гласовете на Рик и Морти. Останалите оригинални гласове са на Сара Чок (Firefly Lane), Крис Парнъл (Saturday Night Live) и Спенсър Грамър (Greek).

Всички епизоди от сезони 1-4 на Рик и Морти и премиерата на сезон 5 ще бъдат достъпни в онлайн стрийминг платформата HBO GO от 21 юни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.