A1 с томбола за телевизори за потребители с нов/подновен договор за ТВ с Diema Xtra

A1 организира томбола за осем 50-инчови телевизора. Всички нови и съществуващи клиенти на компанията, които сключат нов или преподпишат стария си договор за ТВ услуга, включваща Diema Xtra, имат възможност да участват в томбола за 4K UHD телевизор Samsung. Условието за участие в играта е да се попълни кратка регистрационна форма на a1.bg/diema-xtra в периода от 1 май 2021 до 15 юни 2021.

Потребителите с абонамент за Diema Xtra в периода на кампанията трябва да посочат трите си имена, номера на ТВ услугата, към която е направена активацията, телефон за контакт и имейл адрес. Номерът на ТВ услугата може да се провери лесно във фактурата, с обаждане на *88, както и в Моят А1.

В томболата могат да се включат както абонати, закупили допълнителен пакет DIEMA Xtra с 2-годишен абонамент, така и тези с ТВ пакет от А1, включващ DIEMA Xtra – двоен пакет с интернет и телевизия А1 TВ 230+ и НЕТ 1000 или само план ТВ 230+. Новите абонати на допълнителния пакет DIEMA Xtra могат да се възползват и от 3-месечен безплатен период, след изтичане на който се заплаща стандартната дължима такса в размер на 8,99 лв. на месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *