ADATA отбелязва своята 20-годишнина

Тайванският производител на DRAM модули, гейминг продукти, мобилни аксесоари и NAND флаш памети ADATA Technology отбелязва своя двадесетгодишен юбилей с онлайн кампания и награди. Събитието съвпада с рождения ден на компанията, а активностите, сред които и награден фонд на стойност 50 000 долара, ще продължат до края на месец юли тази година.

В духа на своя празник от компанията отбелязват юбилея си с голяма онлайн кампания, приканвайки всички желаещи да посетят уеб страницата на събитието (https://event.adata.com/ADATA20thanniversary), за да научат повече за иновациите и достиженията на ADATA през последните две десетилетия. Посетителите ще имат възможност да се включат във викторина и да спечелят една от многото страхотни награди, включително златна клавиатура XPG, iPhone 12, сешоари и пречистватели на въздух Dyson, както и множество други продукти на ADATA и XPG.

Честването на 20-годишнината на ADATA – Онлайн събитието „Иновации с нас“, е една от многото активности, които ADATA ще проведе през 2021 г., за да отпразнува рождения си ден. От компанията обещават още изненади през годината за всички свои клиенти и партньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *