DSK Smart и DSK mToken вече са в Huawei AppGallery

Магазинът за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да се разраства в сферата на банковите и финансови приложения, които са и топ приоритет на българските потребители. В тази насока Huawei и Банка ДСК обявиха, че приложенията DSK Smart и DSK mToken вече са налични в Huawei AppGallery.

Всички клиенти на Банка ДСК със смарт телефони Huawei могат да инсталират новите версии на мобилното банкиране DSK Smart и на софтуерния токън за потвърждаване на преводи към трети лица – DSK mToken. С обновения DSK Smart те ще могат да ползват и най-новата услуга на банката за превод по мобилен номер, а новата версия на DSK mToken вече поддържа пуш нотификации за потвърждаване на наредени преводи през DSK Smart или през ДСК Директ – електронното банкиране на Банка ДСК.

С новата услуга на DSK Smart за превод по мобилен номер изпращането на средства става бързо. Наредените през нея преводи са освободени от такси до 31 януари 2022. Преводите по мобилен номер до 100 лв. се потвърждават само с парола/ПИН/биометрия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *