Теленор е „Най-зелена компания“ в сектор телекомуникации

Споделете публикацията:

Теленор България е за четвърти път „Най-зелена компания“ в сектора на телекомуникациите. Телекомът получи още две отличия в конкурсa „Най-зелените компании на България“ за 2021 г. организиран от b2b Media. Проектът Paperless Office е отличен от журито на конкурса в категорията „Безхартиен офис“, а проектът BlueGardens – в категорията „Зелена инициатива в условията на пандемия“.

Проектът Paperless Office е дългосрочна стратегическа програма на Теленор, която цели да минимизира използваната от телекома хартия, както като част от вътрешните процеси на компанията, така и като част от комуникацията с клиентите и дигитализиране на тяхното потребителско изживяване.

BlueGardens e проект, иницииран от служителите на Теленор и финансиран от компанията, който има за цел залесяването на 10 дка площи на територията на цялата страна. Инициативата е победител в програмата на Теленор StartKicking, която дава възможност на служителите да представят своя идея, чиято реализация компанията да финансира, а проектите се избират с гласуване на служители в компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.