A1 с намаления за интернет и ТВ пакетите си (за първите 6 месеца)

От началото на юни А1 стартира намаления за своите интернет и телевизионни пакети. Намаленията обхващат всички тарифни планове за интернет и телевизия, както и двойните пакети на телекома, и остават в сила до 31 август. С тях двоен пакет за ТВ услуга с над 200 канала и интернет с 300 Mbps скорост на сваляне излиза само 9,99 лева на месец за първите шест месеца на договора.

Двойният пакет ТВ 200 + Нет 300 включва разнообразие от новинарски, развлекателни, музикални, детски, филмови и спортни канали. Над 50 от тях могат да бъдат гледани в HD качество. Предложението важи и за ТВ услуги чрез новата технология Xplore TV, която идва с Видеотека, персонализирани АI препоръки за избор и възможност за гледане на канали с 4К Ultra HD качество.

Цената от 9,99 лева на месец се формира, отчитайки и 2 лева допълнителна отстъпка за онлайн плащане през Моят А1. Намаления са предвидени и за самостоятелните предложения за домашен интернет, домашен интернет през мобилната мрежа Net Box, телевизия, както и за услугата сателитна ТВ.

Шестте промоционални месеца започват да текат от момента на подписването на договора, като единственото условие е да то да се е случило преди края на август. Поръчка за нова ТВ услуга, интернет или двоен пакет може да бъде направена във всеки магазин на телекома и онлайн на А1.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *