AppGallery и SofaScore с конкурс за футболните фенове

Huawei, заедно със SofaScore –приложение за следене на живо на спортни резултати, обявяват началото на състезателната игра Pick’em, с която да зарадват феновете си през футболното лято на 2021. 50 участници в играта ще бъдат наградени с най-новия смарт часовник на Huawei – HUAWEI WATCH 3 Pro, чиято глобална премиера бе на 2 юни.

За да участват в играта Pick’em, потребителите на SofaScore трябва първо да изберат разпределението на отборите в шестте групи. След това трябва да изберат победителите от следващите къгове, преди фазата, в която всички отбори са изминали пътя си до тях.

SofaScore предоставя информация за спотните фенове, като детайлни резултати и анализи в реално време от спортни състезания от целия свят, Приложението е налично на над 30 езика и покрива повече от 20 спортни дисциплини, като достига до над 20 милиона активни потребители на месец.

SofaScore е налично в AppGallery и за новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH 3. След премиерата на серията Watch 3 потребителите могат да изтеглят и приложения от други производители и да ги достъпват през AppGallery.

Кампанията Pick’em е достъпна през функцията Buzzer на приложението SofaScore и на уеб сайта на SofaScore. Играта е достъпна не само за потребителите на AppGallery, а и през приложението SofaScore в другите магазини за приложения, чиито потребители също имат шанс да спечелят Huawei Watch 3 Pro.

Серията HUAWEI WATCH 3 ще бъде налична скоро и в търговската мрежа в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *