European Digital Commerce достига и до България

На 17-ти юни за първи път в България ще се проведе международното събитие за електронна търговия European Digital Commerce. Негов организатор е компанията VTEX. Сред лекторите на 17-ти юни ще бъдат професионалисти в различни сфери на електронната търговия, които ще споделят реални случаи от своята практика за това как са преодолели предизвикателствата, които постави пандемията.

Лекторите във вторият панел ще разгледат в детайли екосистемата на електронната търговия в България. Сред тях са Владимир Докузанов (Extensa), Филип Мутафис (PaySera), Светлозар Димитров (EuShipments), Георги Малчев (Xplora) и Никола Минков (SERPACT), Христо Радичев (Медиапост),

Тенденцията в e-commerce сектора у нас е на значителен ръст. Все повече хора свикнаха да пазаруват онлайн. Пандемията помогна появата на повече стоки и услуги за онлайн покупка. Ясно се забелязва и катализаторът за онлайн търговията – потребителите могат лесно да намерят и изберат каквото им трябва на база на алгоритмите в интернет и на развитието на самите онлайн платформи.

“European Digital Commerce се очертава да бъде една от най-добрите конференции за търговия, на която някога съм участвал, тъй като всички участници имат възможност да обменят контакти и разговарят помежду си от уюта на собствения си дом или офис. – коментира Кирил Динов, мениджър за развитието на VTEX в Централна и Източна Европа.

Участието в събитието е напълно безплатно, необходима е само предварителна регистрация. European Digital Commerce стартира в Букурещ, Румъния през 2018 г., а сред лекторите бяха представители на eMAG, Google, Fashion Days, PayU, elefant, Vivre, както и на големи търговски центрове, куриери, софтуерни решения и компании за изпълнение. От 2020 г. конференцията се провежда в хибриден или изцяло онлайн формат, а домакини са Румъния, Полша, Чехия и България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *