HeleCloud подготвя “облачна” стажантска програма в България

Българският технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services HeleCloud обяви първата и единствена по рода си безплатна стажантска програма в България. Програмата, наречена Helevator, предлага възможност за студенти в областта на програмирането да стартират кариерата си като се обучават на най-модерните облачни технологии. Обучението ще се проведе изцяло онлайн.

Програмата стартира на 5 юли и ще продължи до 18 август, на полудневен режим. Стажантите ще се обучават на редица теми, включително включително основи на алгоритми и структури от данни, обектно-ориентирано програмиране (OOП), техники за паралелно обработване на данни и ключови дизайн принципи и практики(SOLID, DesignPatterns).

Процесът по кандидатстване е опростен и съобразен с натовареността на младите специалисти. След изпращане на CV на hr@helecloud.com, желаещите преминават през кратък технически тест, който да оцени нивото им на знания. Последната стъпка включва среща с екипа на компанията.

Стажантите с най-добри резултати от Helevator ще получат възможността да стартират работа в HeleCloud и да се докоснат до разработената от компанията уникална методология Cloud Roadmap, чрез която се прави оценка и предложение кои системи и услуги на клиента могат да бъдат оптимизирани чрез облака.

Всички подробности за стажантската програмата можете да видите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *