A1 започва продажбите на Nokia X10

А1 разширява избора от 5G смартфони, като добавя нова марка, поддържаща мрежата от пето поколение 5G ULTRA с модела Nokia X10 5G. Смартфонът е част от новата Nokia X серия на HMD Global. Той се предлага на достъпна цена и с по-дълга от обичайната гаранция.

Nokia X10 e част от еко кампанията на HMD Global #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси чрез по-дългото използване на вещите. Това е причината смартфонът да идва с 3-годишна гаранция, фабрично поставен протектор на дисплея и добавен компостируем калъф в кутията. Зарядното устройство е премахнато и е оставен само USB кабелът, но А1 продава Nokia X10 5G в комплект с оригинално зарядно.

Ревю: Nokia X10

В следващите 3 години софтуерът на Nokia X10 5G ще получава редовни актуализации на операционната система, както и ежемесечни актуализации на системата за сигурност. По отношение на цените Nokia X10 5G се позиционира сред достъпните 5G телефони. В комбинация с тарифен план Unlimited Ultra от А1, той може да бъде закупен за 279,99 лева в брой или само за 12,99 лева месечно на изплащане с двугодишен договор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *