“Seeds for the Future” обучава млади таланти в ИКТ сектора в България

Споделете публикацията:

Huawei започва набирането на участници за следващия курс на обучение “Seeds for the Future” („Семена за бъдещето“) в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ), който ще се проведе от 11 до 18 октомври 2021 г. „Семена за бъдещето“ в България се осъществява в партньорство с университети в страната, представители на работодателите и бизнеса, както и участници, кандидатствали според обявената публична покана. Стипендиантската програма включва образователни курсове за най-добрите студенти и млади хора с интерес и постижения в областта на ИКТ.

Тя стартира през 2008 г. и се провежда в 130 държави, в партньорство с над 500 водещи университета. Курсовете са завършили над 8700 участника. Провежданите курсове са в сферата на науката, технологиите и икономиката. Кандидатите за включване в обучението на Huawei в България могат да подадат автобиография и мотивационно писмо (или 3-минутно лично видео, което отразява желанието им за участие) на имейл hrbulgaria@huawei.com.

Срокът за кандидатстване е от 25 юни до 13 август. Селекцията ще се извърши в периода 13 – 27 август, а на 1 септември ще бъдат обявени имената на одобрените за участие в програмата, в която са осигурени 30 места за изявени млади хора с интереси в областта на ИКТ. При завършване на курса те ще получат сертификат за завършено обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.