Paysafe откри офис във Варна

Споделете публикацията:

Paysafe откри своя офис в бизнес център Varna Towers. В новата локация вече работят близо 40 служители. Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Новият офис на Paysafe е разположен на висок етаж в бизнес сградата Varna Towers с гледка едновременно към градската част и морето. Той предлага площ от около 1600 м2. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са на 5 минути с транспорт. Служителите на компанията в София също имат възможност да работят от офиса във Варна през цялата година.

Paysafe е публична компания и присъства с акции на Нюйоркската стокова борса, с над 3400 служители по цял свят. Най-големият екип на Paysafe се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на компанията и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.