Какво ново по HBO GO през юли

Този юли в HBO GO ще можете да гледате някои интересни филми и сериали. Сред тях е и най-новият оригинален сериал на HBO Белият лотус, трети сезони на Чудотворци, както и отлаганата от продуцентите с половин година, премиера на трети сезон на романтичната sci-fi драма Розуел Ню Мексико.

HBO документалистиката предлага три заглавия: Непобедимата – полска продукция за шампионката по ММА Йоана Йеджейчик; Дoкументалната поредица 30-метрова вълна разказва за десетгодишната одисея на сърф пионера Гарет Макнамара, а Потулената истина: записи от подкаста показва нови факти и документи по журналистическото разследване сложило началото на #MeToo движението с разобличаването на Харви Уайнстийн.

Филмите за месеца включват колекцията от четири заглавия от поредицата за Оушън – Бандата на Оушън 1,2 и 3 и Бандитките на Оушън, както и филмът с Кейси Афлек Фатални последици. Сред филмите, подходящи за цялото семейство са двете части, посветени на Бавачката Макфий, в които Ема Томпсън има магични сили, както и трите анимационни филма Лего: Филмът (2014), LEGO Нинджаго: Филмът (2017) и Лего филмът: Батман (2017). Попълнение в съдържанието на стрийминг платформата от Cartoon Network е и анимацията Реактивните момичета (2016).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *