Теленор въвежда услугата „Онлайн защита“

Теленор България предлага за своите частни и бизнес клиенти на абонаментен план услугата „Онлайн защита”. Решението е разработено от компанията, за да се грижи за сигурността на техните смарт устройства, да ги защитава от вируси, фишинги, зловреден софтуер, червей, спам и компрометирани сайтове. „Онлайн защита” се предлага вече в два варианта, като потребителите могат сами да избират вида защита, която ползват – само в мрежата на оператора или във всички мрежи. Активацията става с един клик в приложението MyTelenor Bulgaria или на място в магазините на оператора.

В приложението MyTelenor Bulgaria всеки клиент на Теленор може редовно да следи заплахите, от които устройството е било защитено. Новата услуга „Онлайн защита във всички мрежи” предлага и високо ниво на адаптивност, като допълнително могат да бъдат въведени сайтове, които клиентът смята за нежелани, за да получава предупреждения, когато браузва с устройството си или да извади сайтове от списъка в случай, че не смята, че представляват опасност за него. „Онлайн защита във всички мрежи“ предлага защита не само при сърфиране в интернет, но и при сваляне на файлове или приложения, както и на такива, които са вече инсталирани върху устройството на потребителите. В допълнение услугата предлага и опция за намиране на устройството върху карта, в случаите когато то е загубено или откраднато.

Услугата „Онлайн защита във всички мрежи“ може да бъде тествана от клиентите на оператора с тримесечен тестов период без допълнително заплащане. Потребителите могат да се възползват от този период, в случай че до момента не са се възползвали от посочената услуга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *