Hyperscience разширява дейността си в България

Hyperscience, компания в областта на изкуствения интелект и автоматизацията, разширява своята дейност в България с нов офис в NV Tower.

„Hyperscience има сериозна история в София. Когато отворихме първия си офис през 2016 г., бяхме едва 12 души. Днес екипът ни наброява над 300 служители в световен план (70 от тях в България) и десетки отворени позиции за таланти в сферата на машинното обучение (ML), продуктовата и софтуерната разработка. Очаквам с нетърпение да посетя новия офис.”, каза Питър Бродски, изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience.

Новото пространство, разположено в комплекса NV Tower в югоизточната част на града, е създадено съвместно с дизайнерите от Cache Atelier. Основен фокус на офиса са обособените пространства за планиране, технически срещи, и образователни събития като програмата Hyperscience Learn – предназначена да споделя натрупан опит, страст и знания в сферата на изкуствения интелект, машинното обучение и разработването на софтуер. Офисът разполага и със специална „Детска зона“ и стая за медитация, както и фитнес, спа и плувен басейн в сградата с допълнителни съоръжения за отдих.

Hyperscience продължава да инвестира в привличането и развитието на световни таланти в региона и по света, предоставяйки отворени възможности за продуктови, инженерни, ML и QA специалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *