Навигацията Petal Maps вече и за смарт часовниците Huawei Watch 3

Малко след премиерата на новите смарт часовници от серията Huawei Watch 3, компанията обяви, че Petal Maps – собственото й решение за карти и навигация, вече работи и с тях. Приложението може да се изтегли на новите часовници директно от AppGallery. То ще извежда навигационните данни директно на AMOLED дисплея на часовника.

Ревю: Huawei Watch 3 Pro

Petal Maps Version 1.9 предлага редица нови функции:

• Алтернативни маршрути (Commute Cards) –Petal Maps позволява да въведете местоположението на дома и офиса си и да създадете преки информационни карета, в които да виждате алтернативни маршрути с актуалната информация за тях, като време, разстояние, брой светофари, според начина на транспорт – пеша, с автомобил, велосипед и др. Запазената информация за избраните локации, като дом и офис, се съхранява само в приложението и е обект на подсилена защита.

• Времето (Weather Layer) – Новата функция дава подробна информация за прогнозата за времето за дестинацията, към която пътувате, с анимации директно върху картата, например с привличащи вниманието предупреждения за очаквани бури.

• Сателитна карта и терен – Новата подобрена сателитна карта дава на потребителите детайлен поглед върху местността посредством сателитни изображения. Картата с висока резолюция позволява намирането на географски обекти с високи нива на точност, а слоят за терени (Terrain Layer) дава интересна.
• Информация за трафика в реално време – Новата версия въвежда и интуитивна цветна схема, с която маркира скоростта на трафика по следвания маршрут.

Petal Maps вече е налично в повече от 140 държави, а навигацията поддържа 26 езика, сред които български (не се поддържа гласова навигация на български), и само в Европа наброява над 2.7 милиона потребители. Petal Maps е достъпно за всички Android смартфони и може да се изтегли както от AppGallery, така и от Google Play.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *