21 дни в Европа с едно зареждане на Huawei Watch 3 Pro

В разгара на летния сезон Huawei отправи предизвикателство към двама приключенци – за 21-дневно пътешествие през 8 държави в Европа. От 26 юли до 15 август Жужа и Андрей Тренейро, оборудвани с новия Watch 3 Pro, ще пропътуват 4 хиляди километра от Атина до остров Паг в Хърватска, преминавайки през България, Сърбия, Румъния, Унгария, Австрия и Словения. Можете да следите преживяванията им ежедневно в социалните мрежи на Huawei – https://www.facebook.com/HuaweimobileBG и https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Ревю: Huawei Watch 3 Pro

С един заряд и в режим Long-Life Battery Mode часовникът издържа до 21 дни, а по този начин ще се демонстрира постижението. Старият град на Атина, колоритните улички в София и планините в Трансилвания са само част от местата в програмата на това приключение. А сред предизвикателствата са бънджи скокове, планинско колоездене, ски спускане от държава в държава и още много вълнуващи неща, които може да правиш в Европа през лятото. Двамата приключенци ще посетят още тайнствен замък в трансилванските гори, от който ще им се смрази кръвта, a всички, които следват Huawei в социалните мрежи, ще имат шанса да комуникират с тях и да участват в избора на поставените им предизвикателства.

Във всяка държава те ще тестват различни негови функции, като следене на пулса, нивото на стрес и използването на eSIM, за да проверят на практика неговата полезност. Те ще разполагат и с FreeBuds 4, както и с HUAWEI MatePad 11 за случаите, когато им трябва по-голям екран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *