Булсатком обновява тв каналите си с ново съдържание

От 1 август „Булсатком“ ЕООД обновява портфолиото на каналите, които се разпространяват само за клиенти на оператора. Свалят се от разпространение и се заменят платените телевизионни канали, продуцирани от външната компания „Розенфелд и Ко“ АД. Конкретно, това са каналите ТВ+, F+, Спорт+, Cinema+, Action+ и Comedy+.  

Филмовите канали се заменят с новите cine-box, action-box и comedy-box в рамките на текущите абонаменти и пакети за развлекателно филмово съдържание. ТВ каналът cine-box e посветен на драма, романтика, биографии и филми направени по истински истории. Аction-box е нов филмов канал за екшъни, трилъри и криминални продукции. Сomedy-box включва забавни комедии, семейни филми и анимация.  

От 1 август на позиция 104 ще се разпространява каналът ТВ1. Същевременно „Булсатком“ ЕООД работи по проект за обновен информационен и публицистичен тв канал, който се планира да стартира от 1 септември.   Спортния тв канал b1b-box започна да отразява повече спортни събития от България. Каналът е достъпен в основния пакет, за всички клиенти на оператора по всички платформи за достъп. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *