Glovo вече оперира и във Велико Търново и Плевен

Приложението за доставки Glovo, вече е активно във Велико Търново и Плевен, където потребителите ще могат да поръчват, получават и изпращат всичко, което искат в техния град. След придобиването на част от компаниите от портфолиото на Delivery Hero в Централна и Източна Европа (foodpanda в България и Румъния, Donesi в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина, и Pauza в Хърватия), приложението работи в над 65 града в цялата страна.

На разположение на жителите на Велико Търново и Плевен, в приложението има предварително зададени категории, от които те могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: „Храна“, „Супермаркети“, „Здраве и Красота“, „Магазини“. Освен това, с бутона „Друго“, потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като например декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

„Щастливи сме да обявим, че компанията продължава да разширява дейността, влизайки във Велико Търново и Плевен. Присъстваме в повече от 65 града в България и планът ни е да продължаваме да разрастваме обхвата си. Екипът ни работи в посока увеличаване на партньорите, за да осигурим на потребителите възможността да поръчват любимите си храни, напитки и други стоки. Придобиването на foodpanda в България ни позволява да засилим присъствието си на пазара, където навлязохме едва преди няколко месеца, като същевременно се фокусираме върху това да предлагаме най-добрата потребителска услуга и така хората да имат достъп до всичко в техния град.“, споделя Виктор Ракариу, генерален мениджър на Glovo за Централна и Източна Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *