А1 предлага новите Galaxy Z Flip3 и Fold3 с преференциални цени

А1 предлага новите сгъваеми смартфони Samsung Galaxy Z Flip3 и Samsung Galaxy Z Fold3 на преференциални цени – с 200 лева по-ниски. При избор на Flip3 с тарифен план Unlimited Ultra, който предлага неограничени мегабайти и неограничена скорост в мрежата от пето поколение, цената е 1319,99 лева в брой или 61,99 лева на изплащане. И в двата случая тези цени ще важат до края на промоцията на 26 август, след което ще влязат в сила редовните.

Това е Samsung Galaxy Flip3

Промоционалните цени на Samsung Galaxy Z Fold3 също са с 200 лева по-ниски от стандартните и в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra за 256 GB памет започват от 2 349,99 лева в брой и 108,99 лева на лизинг. Избралите да закупят Fold3 модел в срока на промоцията, ще получат и комплект с оригинални смарт аксесоари Samsung – калъф за устройството, умна писалка S Pen, както и зарядно устройство Samsung Travel Adapter 25W.

Това е Samsung Galaxy Z Fold3

От производителя обещават и подмяна на дисплея на специални цени в оторизиран сервиз на Samsung в рамките на една година от закупуване на устройствата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *