Panasonic създаде носим говорител за геймъри

На изложението Gamescom 2021, Panasonic представя носимата геймърска озвучителна система SC-GN01 WIGSS. Благодарение на ергономичния дизайн и конструкцията, системата може да бъде поставяна на раменете, докато играете и дава реалистичен съраунд звук от говорителите, насочени във всички посоки.

Освен това, подобно на геймърския високоговорител HTB01, който беше пуснат миналата година, системата GN01 е разработена в сътрудничество със SQUARE ENIX и специално за геймърите предлага три различни звукови режима с широко звуково поле за вълнуващо изживяване.

Трите звукови режима, с които GN01 е оборудвана, са създадени чрез съвместна работа със звуковия екип на FINAL FANTASY XIV Online и позволяват на потребителите напълно да се насладят на играта.

• Режим Ролева игра (Role-Playing Game)
• Режим Стрелба от първо лице (First-Person Shooter)
• Гласов режим (Voice mode)

Предвидени са също така и режими Музика и Кино. Освен това, системата е оборудвана с високоефективен двоен микрофон с премахване на шумовете и ехото. GN01 се отличава с носима конструкция, в която е поместена оригиналната звукова технология True MAGESS (Majestic Augmented Gaming Environment Sound System) с 4-канална система широколентови говорители. Системата създават по-реалистично акустично поле.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *