Какво ново по HBO GO през септември

През септември ни очакват някои интересни попълнения в стрийминг платформата HBO GO. Този месец с нов сезон и епизоди след кратко прекъсване се завръщат Милиарди V, Живите мъртви X, Манифест III, Какво правим в сенките III, Прокълнат патрул III и Черно езеро III. Успешният немски франчайз сериал Ку‘дамм ще е наличен с трите си сезона от 2 септември. Сред филмовите заглавия са хитът Тенет и комедията с Дрю Баримор Отново в играта.

Премиери през септември – Сериали

Живите мъртви X – част 2 по HBO GO от 01.09. Шепнещите поемат към Хилтоп. След срещата на Дарил и Лидия с Алфа, общностите трябва да решат дали да се сражават или да избягат. Междувременно отношенията между Юджийн и Стефани стават още по-сложни.

Какво правим в сенките III по HBO GO от 03.09. „Какво правим в сенките“ проследява четирима вампира, които от столетия живеят заедно в Ню Йорк. В трети сезон вампирите придобиват нова сила и ще трябва да се срещнат с вампира, от който всички те са произлезли. Както и със съблазнителна русалка, гаргойли, върколаци, казината на Атлантик Сити, уелнес култове, бивши гаджета, фитнеси и други свръхестествени явления.

Манифест III по HBO GO от 05.09. „Манифест“ се завръща с трети сезон, изпълнен с напрежение, драма, шокиращи разкрития и отговор на голямата мистерия на сериала – какво се случи с пътниците на полет 828. Минала е година от мистериозното завръщане на полет 828 и хората на него. Семейство Стоун се мъчи да държи приятелите си и семейството си в безопасност, и да накара враговете си да вярват в невъобразимото. Едно ново предизвикателство ще тества доверието помежду им. Да останат заедно ще е най-важното, защото каквото и да става, всичко между тях е свързано.

Милиарди V – част 2 по HBO GO от 06.09. Носителите на „ЕМИ“ и „Златен глобус“ Пол Джамати и Деймиън Люис са звездите в този актуален и провокативен сериал, чието действие се развива в света на големите финансови игри в Ню Йорк. Проницателният и отракан прокурор Чък Роудс (Джамати) и брилянтният амбициозен крал на хедж фондовете Боби Акселрод (Люис) са се запътили към титаничен сблъсък. Всеки използва интелекта, властта и влиянието си, за да надхитри другия, а залогът са милиарди долари.

Прокълнат патрул III по HBO GO от 23.09. „Прокълнат патрул“ разказва за група супергерои от вселената на DC: Човека-робот, Негативния човек, Еластина и Лудата Джейн, предвождани от съвременна версия на лудия учен – Нилс Колдър или Шефа.

Премиери през септември – Филми

Тенет по HBO GO от 26.09. Джон Дейвид Уошингтън е Героят в зрелищния научнофантастичен екшън на Кристофър Нолан „Тенет“. В борбата си за спасението на света от Трета световна война Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж, но това, пред което се изправя, е нещо напълно непознато и извън реалното време. Не е пътуване във времето, а „Инверсия“…

Отново в играта по HBO GO от 25.09. Пропадналата актриса Кенди (Дрю Баримор) е хваната в укриване на данъци и наема амбициозната си дубльорка Пола (също Баримор), която я боготвори, да положи общественополезния труд, на който е осъдена. Между двете се поражда странна зависимост, когато Кенди осъзнава, че Пола може да ѝ бъде дубльорка във всички житейски ситуации и по този начин да я избави от стреса на славата. Само че Пола дотолкова се вживява в новата си роля, че отмъква не само самоличността и кариерата, но и приятеля на Кенди, а накрая дори я изхвърля от собствения ѝ дом! Сега Кенди трябва да се научи да оцелява в истинския свят, а Пола ще се опита да задържи мечтания живот на знаменитост, който обаче ѝ се изплъзва между пръстите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *