Националната музикална академия си партнира с Huawei за музикалната композиция “Sounds like You”

“Sounds like You” е музикален проект, с който Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, Huawei Consumer Business Group в България и радио Classic FM целят да провокират младите хора – както студенти на Академията, така и всички, които обичат не само да слушат, но и да композират музика, да изразят себе си чрез нея.

Конкурсът e вдъхновен от най-новия TWS (True Wireless Stereo) модел на Huawei – FreeBuds 4. От 1 до 22 септември всеки желаещ на възраст до 30 години може да изпрати своя творческа композиция, без ограничения в жанр и стилистика, с която изразява себе си чрез музиката, в рамките на 60 до 120 секунди.

Професионално жури ще избере Топ 10 творби според критериите, подробно описани в Пълните условия на конкурса, като на този етап то няма да знае имената на авторите им. Всеки член на журито оценява индивидуално всяка подадена творба, като я слуша само на новите слушалки Huawei FreeBuds 4.

Първите 10 композиции, събрали най-висока обща оценка от членовете на журито, ще се публикуват в YouTube канала на Huawei Mobile за България, заедно с имената на техните автори. Следващият етап на конкурса включва дискусия на живо между членовете на журито, с която те избират победителите на Първо, Второ и Трето място в конкурса, които ще се обявят на 1 октомври – Международния ден на музиката.

Техните автори ще получат нови слушалки Huawei FreeBuds 4, както и възможността да чуят творбите си в националния ефир на Официалния медиен партньор на конкурса – радио Classic FM.

Топ 10 финалистите след първия етап ще се борят и за Специална награда. На база на броя харесвания на композицията в YouTube, където е публикувана. Нейният автор също ще получи Huawei FreeBuds 4.

Голямата награда, която ще получи авторът на творбата, класирана от журито на Първо място, освен Huаwei FreeBuds 4, е индивидуален майсторски клас с композитора Петър Дундаков към Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *