Нови безжични геймърски слушалки от Logitech – Logitech G435

Logitech представи нов безжичен комплект геймърски слушалки с микрофон в серията Logitech G – Logitech G435 Wireless Gaming Headset. Моделът ще се предлага в интересни цветови опции и е с междуплатформена поддръжка, като цената му е 159,99 лв.

Теглото на модела е 165 грама, което го прави лек и удобен, а дизайнът му е оптимизиран за глави с малък до среден размер. Комбинацията от безжична връзка от геймърски клас LIGHTSPEED 2.4GHz и Bluetooth дава свобода на избор при свързване с PC, PlayStation или мобилно устройство. LIGHTSPEED Wireless осъществява връзка с PC или Playstation чрез USB-A 2.4 GHz. Bluetooth поддръжката позволява връзка с мобилно устройство за играене на игри или слушане на музика.

Използвани са 40-милиметрови говорители и два микрофона, които елиминират нуждата от изнесен микрофон с отделно рамо. Новият безжичен хедсет G435 идва в три цветови варианта: Черно & Неоново Жълто, Синьо & Малиново и Бяло & Лилаво. G435 включа също малки детайли като леви и десни Брайлови индикатори върху наушниците за улеснение на потребителите с влошено зрение.

Той включва и опционален ограничител на силата на звука. Комплектът е сертифициран като CarbonNeutral, което означава, че компанията финансира сертифицирани въглеродни квоти, за да намали въздействието на продукта до нула. Пластмасовите части включват минимум 22% рециклирани материали, а картонената опаковка идва от FSC-сертифицирани гори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *