А1 ще приема поръчки за серията iPhone 13 от 1 октомври

Вчера Аpple представи новата серия iPhone 13, а броени часове по-късно А1 обяви, че ще започне да приема предварителни поръчки за четирите модела още от 1 октомври, като доставките се очаква да започнат седмица по-късно – от 8 октомври.

И четирите устройства ще бъдат съвместими с мрежата на А1 от пето поколение още от първия ден, в който достигнат до своите нови собственици. Сред подобренията в серията са по-малък прорез за камерата и по-ярък дисплей. За добрата работа на устройството ще отговаря новият и по-мощен процесор А15 Bionic. От Apple твърдят, че той ще е с до 50% по-бърз от процесорите на конкурентите и ще може да осигури до 30% по-добри графики. Новите iPhone модели от серия 13 ще използват и най-новата операционна система iOS 15.

Както вариантите с двойна камера на iPhone 13 и iPhone 13 mini, така и моделите с тройна камера на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max разчитат на 12MP сензори. Отчита се обаче значително подобрение в качеството на заснемане.

Oт телекома потвърждават още, че ще предлагат и новата серия iPad и iPad mini, които бяха представени от Apple на вчерашната церемония. В следващите дни ще има допълнителна яснота относно доставките и на тези устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *