SteelSeries с лимитирана серия мишка и клавиатура – Ghost

SteelSeries представи лимитираната серия Ghost, включваща Aerox 3 безжична мишка и клавиатурата Apex 7 TenKeyLess (TKL). Клавиатурата е с оптимална форма за електронни спортове, а свръхлеката мишка е с висока производителност. В комплект с с лимитираната серия цветове и RGB осветяване устройствата са добра гейминг комбинация.

Лимитираната серия Apex 7 TKL Ghost е с механични превключватели, гарантиращи 50 милиона натискания. OLED Smart дисплеят с вградени настройки бързо се превръща в с команден център, даващ информация за играта или Discord. RGB подсветката е с 16.8 милиона цвята. Двуслойни и полупрозрачни PBT копчета, нечуплива рамка от алуминиева сплав и лимитираната цветова гама Ghost правят клавиатурата интересен избор. Цената на клавиатурата е 180 евро.

Мишката SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition е с ултралек 68г дизайн и оптимизирана за супер-леки движения. Тя използва сензор TrueMove Air и 100% Virgin Grade PTFE крачета. Батерията е с издръжливост 200 часа и бързо зареждане. Технологията AquaBarrier предоставя водоустойчивост, а има и опция за връзка с USB-C кабел. Цената на мишката е 70 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *