Huawei има стипендиантска програма за ИТ таланти

Huawei стартира своята стипендиантска програма ICT Talents Training – Huawei SFTF Scholarship Program, в България. Тя цели да открие най-добрите местни таланти в сферата на комуникационните и информационните технологии и да им осигури нови възможности за развитие. В рамките на програмата китайският технологичен гигант ще избере 50 студенти, които ще имат възможността да преминат през онлайн обучение в ИКТ сферата, водено от топ експерти от Huawei, и след успешно положен финален изпит, те ще бъдат наградени със стипендии. 10-те най-добри студенти от групата ще бъдат отличени като “golden seeds” и ще получат възможност за започване на стаж в Huawei.

Изискванията към желаещите да кандидатстват по програмата са да бъдат студенти на възраст до 30 години, със засилен интерес към ИКТ индустрията, както и проактивни и готови за придобиване на нови знания. За да се включат в програмата, те трябва да изпратят CV и мотивационно писмо на hrbulgaria@huawei.com, а повече за програмата могат да научат на специално създадения за нея уебсайт.

Срокът за кандидатстване е до 30 октомври 2021 г., а в средата на декември на официална онлайн церемония ще бъдат обявени имената на отличените по програмата студенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *