Vivacom отчита бързо развитие на платформата EON

Vivacom отчита 50 000 абонати на телевизионната си услуга EON, 6 месеца след премиерата ѝ. Над 28% от потребителите използват EON чрез мобилното приложение или web, като се регистрира и високо използване на Smart TV App – 14%. Данните за потреблението и налагането на EON на българския пазар бяха представени от Стоян Каранлъков, главен търговски директор на Vivacom, Любомир Малоселски – директор „Продукти и услуги“ на телекома, и Сърджан Дурджевич, главен изпълнителен директор на United Cloud – центъра за иновации на United Group.

EON – ТВ и интернет платформа от ново поколение

Днес EON обработва повече от 50 000 видео активи и е използвана от повече от 1,5 милиона устройства всеки ден. Освен в България, тя е достъпна във всички пазари на Югоизточна Европа, на които оперира United Group: в Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Хърватия, Черна гора и Северна Македония, както и току-що стартира в Гърция. Предлага се и в световен мащаб чрез NetTV.

Сърджан Дурджевич съобщи, че United Cloud ще отвори свой клон в София, а освен това EON Connect, продукт за цялостен контрол върху интернет свързаността и съдържанието на всички устройства в дома, е на път да бъде пуснат за клиентите на Vivacom.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *