Това е Huawei Watch GT 3

Заедно с европейската премиера на смартфона Huawei nova 9 се състоя и дебютът на новото поколение смарт часовници на компанията – Watch GT 3. Те ще се предлагат в два размера – 46 мм и 42 мм и наследяват успешната серия Watch GT 2, която се отличава с отличната издръжливост на батериите.

И двете нови устройства са изработени от висококачествени материали и са с класически дизайн, който може лесно да бъде персонализиран, за да отразява индивидуалния стил на потребителя само със смяна на каишките. Те имат по два бутона, един плосък и почти прилепен за корпуса и въртяща се коронка. По-големият модел наподобява доста на Watch 3, като е с по-тънък корпус.

Watch GT 3 може да проследява над 100 режима за тренировка, има вграден планер за тренировки, подобрено геолокиране за по-точно проследяване на бяганията и 5-то поколенние технология за следене на пулса. Watch GT 3 може да отчита целодневно нивата на кислород в кръвта, както и да проследява качеството на съня. За връзка със смартфон се използва технологията Bluetooth и има съвместимост с Android и iOS устройства.

46-милиметровият вариант на Huawei Watch GT 3 издържа до 14 дни с един заряд на батерията, а по-малкият до 7 дни.

Очаква се часовникът да се предлага в България преди края на годината, но засега няма яснота на какви цени. В международен план цените са 349 евро за по-големия и 329 евро за по-малкия.

FreeBuds Lipstick – красотата на звука

Компанията представи и напълно безжичните слушалки FreeBuds Lipstick. Новото устройство се отличава с уникален калъф, наподобяващ опаковка за червило, изработен от висококачествена неръждаема стомана с гланцово покритие. Самите слушалки са леки и в ярък червен цвят. Те са съвместими с всеки смартфон с Android или iOS и могат да се свързват с до две устройства едновременно. Очакваме след време и този модел да достигне до България. Цената им в международен план е 249 евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *